Loading...
Αρχική2020-09-21T16:36:18+03:00

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

  • Αρτηριακή Υπέρταση

  • Σακχαρώδης Διαβήτης

  • Οστεοπόρωση

  • Λοιμώξεις

  • Δυσλιπιδαιμία

  • Πιστοποιητικά Υγείας

Υπηρεσίες

Γενική Ιατρική

Η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής είναι μια σύγχρονη ειδικότητα που κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα. Ο Γενικός Οικογενειακός Ιατρός αντιμετωπίζει τον ασθενή ως ολότητα και όχι αποσπασματικά, εξετάζοντας κάθε του πρόβλημα ξεχωριστά.

Ο Ιατρός

Ο ιατρός Μιλτιάδηςς Τσενέκος είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2001 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ως οπλίτης ιατρός , ξεκίνησε την ειδικότητα του.

Ιατρεία

Ο ιατρός Μιλτιάδης Τσενέκος διατηρεί δύο ιατρεία γενικής ιατρικής. Το πρώτο βρίσκεται στους Αμπελόκηπους πλησίον της στάσης του μετρό των Αμπελοκήπων και το δεύτερο στον Κάλαμο Αττικής.

Ωράριο

Ο ιατρός δέχεται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή κατόπιν συνεννόησης.

Άρθρα

Εμβόλια – Προστασία ατόμων & κοινωνιών

Τα εμβόλια είναι απαραίτητα, διότι η ανοσοποίηση είναι η ασπίδα μας απέναντι σε σοβαρές ασθένειες. Όταν τα ποσοστά ανοσοποίησης είναι υψηλά, η ευρύτερη κοινωνία είναι προστατευμένη. Πιο συγκεκριμένα: Παιδιά που είναι ακόμα πολύ νέα για [...]

Έρπης ζωστήρας

Τι είναι ο έρπης ζωστήρας; Ο έρπης ζωστήρας είναι μια ιογενής νόσος που προσβάλλει τα νεύρα και το περιβάλλον δέρμα μιας περιοχής του σώματος. Από τι προκαλείται; Προκαλείται από την επανενεργοποίηση του ίδιου ιού που προκαλεί την ανεμευλογιά. [...]

Διαβάστε τα άρθρα

Ιατρείο Γενικής Ιατρικής

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο γενικής ιατρικής του Μ. Τσενέκου περιλαμβάνουν την διάγνωση και αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη, της αρτηριακής υπέρτασης, της οστεοπόρωσης και της δυσλιπιδαιμίας.

Κλείστε Ραντεβού
Go to Top